Geräte und Zubehör
Aardappel- en spruitjespuree
Zubereitung 25 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
verse peterselie afgeplukt6 takjes
-
uien gehalveerd (80 g)2
-
knoflookteentje1
-
water750 g
-
bloemige aardappelen in plakjes800 g
-
zout1 tl
-
spruitjes gehalveerd500 g
-
boter zacht, in stukken20 g
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
-
ontbijtspek, gezouten in reepjes (2 cm)100 g
-
olie3 el
-
roodlof langwerpig (250 g), in reepjes (3 cm)1
-
suiker½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk200 g
-
boter zacht, in stukken80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
842 mg
Protein
15 g
Kalorien
3090 kJ /
738 kcal
Fett
52 g
Ballaststoff
10.7 g
Gesättigte Fettsäuren
24 g
Kohlenhydrate
58 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers
27 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 Min
Prei en Kaas Taart
1 Std. 5 Min
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Russische salade
Keine Bewertungen
Ovenburger
1 Std. 45 Min
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Waterzooi van Kip
1 Std.
Kleverige sesamkip
40 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.