Geräte und Zubehör
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portie
Zutaten
-
zalmfilet, vers800 g
-
olijfolie1 el
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen3 - 5 snuifje
-
dille, vers10 g
-
prei in de lengte gehalveerd, in plakjes gesneden (5 mm)300 g
-
courgette in plakjes gesneden (4 cm)200 g
-
60 g waterwitte wijn60 g
-
groene erwten (vers of diepvries)150 g
-
mascarpone180 g
-
citroenzeste1 el
-
zwarte peper, gemalen½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portie
Natrium
10787 mg
Protein
214 g
Kalorien
11391 kJ /
2722 kcal
Fett
168 g
Ballaststoff
18 g
Gesättigte Fettsäuren
54 g
Kohlenhydrate
101 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Hartige Ratatouille Taart
1 Std. 30 Min
Koken van gierst
Keine Bewertungen
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 Min
Pittige Goulash met Donker Bier
Keine Bewertungen
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Slowcooken kalfsstoofpot
2 Std. 10 Min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Keine Bewertungen
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min