Geräte und Zubehör
Zeevruchtenstoofpot
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
uien in stukken70 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
zonnebloemolie30 g
-
rode paprika's in plakjes (6 cm x 1 cm)200 g
-
witte wijn120 g
-
water300 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
saffraan1 zakje
-
suiker10 g
-
gemalen cayennepeper½ - 1 tl
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
diepgevroren gemengde zeevruchten400 g
-
zout5 g
-
visfumet400 g
-
limoensap vers geperst30 g
-
verse kabeljauwfilets in stukken (3 cm)200 g
-
limoen in partjes1
-
verse peterselie½ bos
-
stokbrood om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1654.1 mg
Protein
25.1 g
Kalorien
1154.6 kJ /
276 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
17.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Comfort Food
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Scampi cajun citroen pasta
30 Min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Gegrilde octopus met aardappelen
2 Std. 45 Min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Granité van koffie
8 Std. 10 Min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 Std. 5 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min