Kompatible Versionen
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g water
- 1 ½ tl zout
- 600 g aardappelen, in blokjes (3 cm)
- 200 g verse sperziebonen
- 8 - 16 sneetjes doorregen spek (100 g), gerookt, dunne sneetjes
- 80 - 100 g boter
- 1 - 2 tl verse tijm
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1596 kJ / 382 kcal
- Protein
- 8 g
- Kohlenhydrate
- 26 g
- Fett
- 26 g
- Ballaststoff
- 2.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1u. 10min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1u. 10min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1u. 10min
Spaghetti carbonara
40min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Peren in rode wijn
5h
Griekse varkensstoofpot
45min
Canapé met ei
10 Min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Peren in rode wijn
3 Std. 20 Min
Met honing geglazuurde wortelen
30min