Geräte und Zubehör
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
water500 g
-
zout1 ½ tl
-
aardappelen in blokjes (3 cm)600 g
-
verse sperziebonen200 g
-
doorregen spek (100 g), gerookt, dunne sneetjes8 - 16 sneetjes
-
boter80 - 100 g
-
1 tl tijm, gedroogdverse tijm1 - 2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
8 g
Kalorien
1596 kJ /
382 kcal
Fett
26 g
Ballaststoff
2.8 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Minestrone
45 Min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Aardappelmuizen
Keine Bewertungen
Aardbeienpudding
2 Std. 10 Min
Groenten-aardappelsalade met kip
1 Std. 15 Min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min
Erwten met ham
25 Min
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Geroerbakte groenten
10 Min
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min