Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 teentje knoflook
- 40 g extra vergine olijfolie
- 350 g paprika, rode, in stukken (2-3 cm)
- 1 takje verse basilicum
- 2 tl fijn zout
- 1 takje verse tijm
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 snuifje rode peper (optional)
- 1 laurierblad, gedroogd
- 2 - 3 ansjovisfilets, in olie of gepekeld, goed uitgelekt
- 700 g kippenpootjes, ontveld, met been (dijen en bouten gesplitst)
- 100 g blond bier
-
50
g groentenbouillon (optional)
oder 50 g water + 1 tl groentebouillonpasta, zelfgemaakt (optional) - 1 snuifje witte peper
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 996 kJ / 238 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Kohlenhydrate
- 4.2 g
- Fett
- 14.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1sa 10 dk
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Omelet met gehakt
1sa 10 dk
Kip met citroen
50 min
Japanse kip curry
55min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1sa 10 dk
Mexicaanse kippensoep
40 min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1sa
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min