Geräte und Zubehör
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
-
300 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken300 g
-
water1000 g
-
bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)1000 g
-
eieren4 - 6
-
bloem80 g
-
boter80 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (optional)½ - ¾ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
563 mg
Protein
29 g
Kalorien
2199 kJ /
526 kcal
Fett
35 g
Ballaststoff
5.4 g
Gesättigte Fettsäuren
20 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Friend®
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Romige courgettensoep
35 Min
Driekoningentaart met frangipane
50 Min
Kip in perziksaus
40 Min
Roergebakken champignons
55 Min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min
Azteca taart
1 Std.
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 Min
Champignons of zwammen met look
20 Min
Bloemkool met kaas
55 Min