Geräte und Zubehör
Pittige Goulash met Donker Bier
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
8 portie
Zutaten
-
olijfolie90 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden6
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)1200 g
-
rode uien in partjes gesneden500 g
-
chillipeper, vers in stukjes gesneden (naar smaak aanpassen)1 - 2
-
stout bier200 g
-
vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
steranijs2 - 4 stukken
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
10 - 12 witte uiensjalotten10 - 12
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
peterselie, vers fijngehakt, om te serveren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1021.4 mg
Protein
36.6 g
Kalorien
1717 kJ /
410 kcal
Fett
17.4 g
Ballaststoff
4.8 g
Gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
25.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Russische salade
Keine Bewertungen
Frisse koolsalade
15 Min
Dadel curry dip
5 Min
Ananas Dessert met Meringue
25 Min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Roggebrood
Keine Bewertungen
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3 Std.
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1 Std. 20 Min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min