Geräte und Zubehör
Zoetzure varkensribbetjes
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
olie10 g
-
verse gember in dunne plakjes10 g
-
varkensribbetjes in kleine stukken (ong. 5 cm)500 g
-
poedersuiker naar eigen smaak50 g
-
rijstwijn50 g
-
azijn50 g
-
lichte sojasaus15 g
-
donkere sojasaus10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
33.1 mg
Protein
14.2 g
Kalorien
3193.5 kJ /
763.3 kcal
Fett
71.5 g
Ballaststoff
0.1 g
Gesättigte Fettsäuren
29.3 g
Kohlenhydrate
13.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 Std.
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35 Min
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Ijs van amarenakersen
8 Std. 10 Min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen
Aromatische kipcurry
1 Std.
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen
Kleverige sesamkip
40 Min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 Min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min