Geräte und Zubehör
Fruit minestrone met saffraan crème
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
Saffraan crème
-
honing20 g
-
suiker30 g
-
saffraan draadjes1 dosis
-
room, min. 30% vet300 g
-
volle melk200 g
-
eierdooiers5
-
perzik1
-
aardbeien200 g
-
frambozen100 g
-
sinaasappelsap2 el
-
aardbeienlikeur (optional)2 el
De crumble
-
bruine suiker50 g
-
amandelpoeder30 g
-
zachte boter in stukken50 g
-
bloem50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
6.8 g
Kalorien
1493 kJ /
357 kcal
Fett
16 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
45.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Leve de lente
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mango-kokos lekkernij
Keine Bewertungen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 Std. 30 Min
Chocoladehazelnootpasta
45 Min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 Std. 15 Min
Sous-vide peren met kaneel
2 Std. 5 Min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Keine Bewertungen
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Chocoladereep likeur
15 Min
Zachte graanrepen
1 Std.
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min