Geräte und Zubehör
Crumble met peren en crème van ricotta
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
2 porties
Zutaten
Peren infusie
-
water80 g
-
suiker80 g
-
vanillestokje in stukken1
-
sinaasappel de zeste (zonder het witte gedeelte)1
-
steranijs1
-
peren2
Crumble
-
bloem80 g
-
amandelen70 g
-
kruidnagels2
-
rietsuiker90 g
-
boter in stukken60 g
-
rum20 g
Crème van ricotta
-
ricotta uitgelekt150 g
-
rum10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
20.1 g
Kalorien
4795 kJ /
1146 kcal
Fett
53.5 g
Ballaststoff
10.2 g
Kohlenhydrate
137.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Valentijn
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zalmtartaar
10 Min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 Min
Mini panettone
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Chocolade en banaan charlotte
Keine Bewertungen
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Vruchtensaus (coulis)
10 Min
Hummus van rode biet
10 Min
Cheesecake (gebakken)
7 Std. 20 Min
Dille en feta flatbread
1 Std. 20 Min