Geräte und Zubehör
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Zubereitung 40 Min
Gesamt 2 Std. 50 Min
6 porties
Zutaten
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
84.2 mg
Protein
6.1 g
Kalorien
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Fett
21.8 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
14.2 g
Kohlenhydrate
30.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gember schillen
Keine Bewertungen
Snelle kaassoufflés
45 Min
Lemon curd
20 Min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Karamelsaus
1 Std. 30 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Citroenmeringuetaart
2 Std. 30 Min