Kompatible Versionen
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 60 g oudbakken broodjes, in stukken
- 30 g sesamzaad
- ½ tl currypoeder
- 1 teentje knoflook
- 20 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 20 g verse basilicumbladeren
- 20 g verse peterseliebladeren
- 80 g vers geperst sinaasappelsap
- 60 g extra vergine olijfolie
- 1 ½ tl zout, en iets meer
- 1 tl gemalen zwarte peper, en iets meer
- 300 g rode kool, in stukken
- 150 g appel, geschild, klokhuis verwijderd, in stukken
- 1 volle tl komijnzaad
- 10 g honing
- ½ tl gemalen kaneel
- 30 g volkoren tarwebloem
- 300 g feta kaas
- 1 ei
- 1 el olie
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2333.3 kJ / 557.7 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Kohlenhydrate
- 35 g
- Fett
- 40.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 14.5 g
- Ballaststoff
- 5 g
- Natrium
- 1829.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Arabische kip met couscous
45min
Romige courgettensoep
25min
Vegetarische bruine rijst
40min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Butternut en gembersoep
35min
Gefermenteerde rode uien
96 godz.
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Aspergesoep met citroen
55 min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Zalm met venkel
40min