Geräte und Zubehör
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
6 porties
Zutaten
Witte chocolade mousse
-
'Crêpe Dentelle' koekjes70 g
-
room, min. 30% vet koud200 g
-
witte chocolade in stukken100 g
-
vanillestokje geschraapt¼
-
roomkaas200 g
Sous-vide aardbeien
-
aardbeien gehalveerd400 g
-
gemalen kaneel (optional)¼ tl
-
sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)2 stukken
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
159 mg
Protein
7 g
Kalorien
1615 kJ /
386 kcal
Fett
29 g
Ballaststoff
1.5 g
Gesättigte Fettsäuren
17 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 Std. 50 Min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Snelle kaassoufflés
45 Min
Slagroom
10 Min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 Std. 50 Min
Pompoen vingers
1 Std. 30 Min
Perzik Bellini
5 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Vissticks met tomatensaus
50 Min
Zwarte woud kerstbuche
1 Std. 30 Min
Frangipane met peer
1 Std. 30 Min