Geräte und Zubehör
Vers pastadeeg
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
bloem plus iets extra voor het bestuiven200 g
-
eieren (elk 53-63 g)2
-
extra vergine olijfolie1 el
-
water
-
zout
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Protein
9 g
Kalorien
1049 kJ /
251 kcal
Fett
6 g
Ballaststoff
1.5 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Boterkoekjes
50 Min
Zalmvlecht
Keine Bewertungen
Pizzadeeg
1 Std.
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 Std. 20 Min
Gekruide kersenbrioche-krans
2 Std. 20 Min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Keine Bewertungen
Vanilleroomijs
12 Std.
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 Std.
Focaccia met uien
1 Std. 30 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min
Basilicumpesto
10 Min