Geräte und Zubehör
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
81 mg
Protein
7 g
Kalorien
550 kJ /
132 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
0.5 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 Min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Keine Bewertungen
Hollandaisesaus
15 Min
Gestoomde rijst
25 Min
Vanille-ijs sandwiches
13 Std. 25 Min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
350 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
250 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
Vitello tonnato
13 Std.
Vanilleroomijs
12 Std.
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 Min