Geräte und Zubehör
Gezouten-Karamelijs
Zubereitung 25 Min
Gesamt 14 Std.
8 porties
Zutaten
Gezouten-karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 theelepel
-
zout1 tl
-
azijn50 g
IJs
-
vanillestokje½
-
volle melk600 g
-
room min. 30% vet200 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porties
Protein
7 g
Kalorien
2034 kJ /
486 kcal
Fett
33 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Aardbei-lavendel marshmallows
Keine Bewertungen
Millefeuille met chocolade en karamel
Keine Bewertungen
Gezouten karamel toffees
1 Std. 45 Min
Shortbread karamel gezouten boter
2 Std. 25 Min
Basis karamel
25 Min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Keine Bewertungen
Amandelverslaving
1 Std.
Asperges en prosciutto cannoli
Keine Bewertungen
Witte chocolade en amandel brownies
1 Std.