Geräte und Zubehör
Mexicaanse rozemarijnpunch
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
2 porties
Zutaten
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
1 g
Kalorien
899 kJ /
215 kcal
Fett
0 g
Ballaststoff
0.1 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Valentijn
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kleine carnaval beignets
Keine Bewertungen
Bearnaisesaus
15 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Pulled pork burgers
Keine Bewertungen
Karamelpoeder
1 Std.
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Caipirinha van mango
5 Min
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Kaastaartijs
Keine Bewertungen
Gegratineerde coquilles
25 Min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.