Geräte und Zubehör
Mexicaanse rozemarijnpunch
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
2 porties
Zutaten
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
1 g
Kalorien
899 kJ /
215 kcal
Fett
0 g
Ballaststoff
0.1 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Valentijn
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Keine Bewertungen
Vegan feta in olie met kruiden
Keine Bewertungen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Keine Bewertungen
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Papaya'péro
30 Min
Beef laab
1 Std. 5 Min
Margarita
10 Min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 Min
BBQ-saus
20 Min
Béarnaisesaus
Keine Bewertungen
Bearnaisesaus
20 Min