Geräte und Zubehör
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 35 Min
12 porties
Zutaten
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
7.4 g
Kalorien
1865 kJ /
444 kcal
Fett
32.3 g
Ballaststoff
2.7 g
Kohlenhydrate
31.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Haver horchata
Keine Bewertungen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Mayonaise zonder ei
10 Min
Papaya'péro
30 Min
Chocolade-koffie-amandelen
50 Min
Quiche met kip en peer
2 Std. 40 Min
Immuniteitsboost
5 Min
Romige snijbietsoep
35 Min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Russische rode bietensalade
1 Std. 10 Min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Keine Bewertungen