Geräte und Zubehör
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
-
eieren6
-
water800 g
-
zout½ tl
-
instant dashipoeder (zie variatie)½ tl
-
sojasaus2 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
varkensgehakt (optional)100 g
-
verse shiitake in schijfjes, of om het even welke kleine paddenstoel in schijfjes30 g
-
6 surimisticksmiddelgrote rauwe garnalen, gepeld6
-
bevroren doperwten (25 g)30
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
12 g
Kalorien
576 kJ /
138 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
0.2 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde pesto broodjes
Keine Bewertungen
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Keine Bewertungen
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 Min
Mini panettone
Keine Bewertungen
Pompoen vingers
1 Std. 30 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 Min
Penne met mosselen
1 Std. 5 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min