Geräte und Zubehör
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
-
eieren6
-
water800 g
-
zout½ tl
-
instant dashipoeder (zie variatie)½ tl
-
sojasaus2 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
varkensgehakt (optional)100 g
-
verse shiitake in schijfjes, of om het even welke kleine paddenstoel in schijfjes30 g
-
6 surimisticksmiddelgrote rauwe garnalen, gepeld6
-
bevroren doperwten (25 g)30
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
12 g
Kalorien
576 kJ /
138 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
0.2 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vitello tonnato
13 Std.
Alpenmacaroni
45 Min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Keine Bewertungen
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Vijgenmosterd
25 Min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Keine Bewertungen
Pulled Pork
Keine Bewertungen