Geräte und Zubehör
Driekoningentaart met peren en rozijnen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
6 stuks
Zutaten
-
peren geschild, in kleine blokjes450 g
-
boter in stukken50 g
-
suiker80 g
-
rozijnen50 g
-
perenbrandewijn5 g
-
vanillestokje klein, enkel het merg1
-
amandelpoeder75 g
-
bladerdeeg500 g
-
eierdooier1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
7 g
Kalorien
2651 kJ /
638 kcal
Fett
55 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker smullen
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Keine Bewertungen
Frambozen-pistache cake
4 Std. 35 Min
Paashaas macarons
Keine Bewertungen
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 Std. 30 Min
Kokos en karamel cheesecake
Keine Bewertungen
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Balletjes met aubergines
1 Std.
Marsepein halve maan koekjes
30 Min
Zwarte woud kerstbuche
1 Std. 30 Min
Napolitaanse cake
Keine Bewertungen