Geräte und Zubehör
Sous-vide Teriyaki Zalm
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
95 mg
Protein
33 g
Kalorien
1650 kJ /
394 kcal
Fett
26 g
Ballaststoff
1.2 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Bernse Aardappelrösti met Spek
Keine Bewertungen
Rode ogen gevulde eieren
Keine Bewertungen
Koken van jasmijnrijst
35 Min
Koken van basmatirijst
35 Min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Gemarineerde paprika's
55 Min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 Std. 20 Min
Couscous met lam en groenten
50 Min