Geräte und Zubehör
Sous-vide Teriyaki Zalm
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
95 mg
Protein
33 g
Kalorien
1650 kJ /
394 kcal
Fett
26 g
Ballaststoff
1.2 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1 Std. 30 Min
Vegan cheddar mac & cheese
Keine Bewertungen
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Koken van basmatirijst
35 Min
Mini panettone
Keine Bewertungen
Sous-vide peren met kaneel
2 Std. 5 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Gezouten-Karamelijs
14 Std.
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Kimchi mac&cheese
50 Min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Keine Bewertungen
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min