Geräte und Zubehör
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, en geroosterdamandelvlokken geroosterd50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
5 g
Kalorien
1480 kJ /
354 kcal
Fett
25 g
Ballaststoff
5.3 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Tonijnkroketten
1 Std. 30 Min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Yoghurt en muntdressing
15 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Russische rode bietensalade
1 Std. 10 Min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.
XXL kip pastei
1 Std. 55 Min
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Basis kippenbouillon
35 Min