Geräte und Zubehör
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Zubereitung 25 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
wortelen in stukken (± 5 cm)150 g
-
sjalot1
-
zoete aardappelen in stukken300 g
-
eieren3
-
bloem100 g
-
bakpoeder½ tl
-
grove havervlokken60 g
-
currypoeder1 el
-
zout1 ½ tl
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
komijnzaad¼ tl
-
olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)800 g
-
anijsschnaps (bv. Pernod)20 g
-
suiker50 g
-
water40 g
-
maïzena (zetmeel)2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
12.8 g
Kalorien
2076.8 kJ /
497 kcal
Fett
16.2 g
Ballaststoff
12.7 g
Kohlenhydrate
65 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Zonnige groentetaart
Keine Bewertungen
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Mayonaise zonder ei
10 Min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Keine Bewertungen
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Kweeperentaart
50 Min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 Std.
Bloemkoolrijst poke bowl
Keine Bewertungen