Geräte und Zubehör
Waldorfsalade op witloofblaadjes
Zubereitung 25 Min
Gesamt 30 Min
8 porties
Zutaten
-
Belgische witloof600 g
-
gekonfijte gember20 g
-
pecannoten40 g
-
selderstengel in stukken (5 mm)150 g
-
appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden1
-
rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken1
-
mayonaise30 g
-
geraspte citroenschil2 tl
-
citroensap40 g
-
honing1 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
granaatappel ontpit1
-
microgreens10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
333.4 mg
Protein
2.2 g
Kalorien
565.1 kJ /
135.1 kcal
Fett
7.2 g
Ballaststoff
5.6 g
Gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
18.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pompoen baba ganoush
35 Min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Courgettesoep met munt
35 Min
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50 Min
Worteltaart smoothie bowl
10 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Thaise rode curry
1 Std.
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Koolsla
10 Min