Geräte und Zubehör
Hartige taart met savooiekool
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
12 stuks
Zutaten
-
boter om in te vetten
-
amandelen20 g
-
feta kaas in stukken200 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse rozemarijn enkel de bladeren1 - 2 stengels
-
verse tijm enkel de bladeren6 stengels
-
ricotta250 g
-
crème fraîche200 g
-
eieren6
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
uien gehalveerd2
-
savooiekool in stukken400 g
-
amandelschilfers5 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
12 g
Kalorien
990 kJ /
237 kcal
Fett
20 g
Ballaststoff
1.3 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Low Carb recepten
13 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegetarische chili
35 Min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Vichyssoise met pasta
35 Min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Roergebakken champignons
55 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Thaise rode curry
1 Std.
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3 Std. 45 Min