Geräte und Zubehör
Geroerbakte groenten
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 porties
Zutaten
-
knoflookteentje10 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
paksoi of andere groene groente, in reepjes gesneden (zie tip)300 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
1 g
Kalorien
151 kJ /
36 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
1.3 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Champignons of zwammen met look
20 Min
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Gestoomde rijst
25 Min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Geroerbakte noedels met groenten
30 Min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 Std. 15 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Gekarameliseerde uiensaus
2 Std. 5 Min
Roergebakken champignons
55 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 Min