Geräte und Zubehör
Geroerbakte groenten
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 porties
Zutaten
-
knoflookteentje10 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
paksoi of andere groene groente, in reepjes gesneden (zie tip)300 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
1 g
Kalorien
151 kJ /
36 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
1.3 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pastasalade met forel en groenten
Keine Bewertungen
Minestrone
45 Min
Vegetarisch Medaillons
Keine Bewertungen
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Lichtblauw gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Courgetteomelet
40 Min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 Min
Sojabolognese
40 Min
Stoofgerecht met tofu
30 Min
Garnituur van courgette
30 Min