Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 tl sinaasappelzeste
- 100 g sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)
- 30 g honing
- ¼ tl wasabipasta, kant en klaar, naar smaak (optional)
- 10 - 12 takjes verse kruiden, enkel de blaadjes (bv. peterselie, dille, koriander)
- 400 g vers zalmfilet, ontveld, zonder graten (ong. 4 filets)
- 1 - 2 snuifjes fijn zout, plus extra naar smaak
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, plus extra naar smaak
- 500 g groene asperges, afgesneden (zie tip)
- 160 g prei, enkel het witte deel, in vier gesneden (ong. 160 g)
- 20 g extra vergine olijfolie
- 20 g boter
-
300
g boekweitkorrel
oder 300 g jasmijnrijst - 100 g droge witte wijn
- 750 g water
-
2
el groentebouillon
oder 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 40 g citroensap (ong. 1 citroen)
- 100 g cashewnoten, geroosterd, ongezout (optional)
-
30
g pompoenpitten
oder 30 g zonnebloempitten - 50 g geitenkaas, verkruimeld (optioneel)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 4171 kJ / 993 kcal
- Protein
- 63.7 g
- Kohlenhydrate
- 65.5 g
- Fett
- 51.9 g
- Ballaststoff
- 8.4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 godz. 5 min
Thaise nachos
Keine Bewertungen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min
Margarita
10 dk
Koken van langkorrelige bruine rijst
Keine Bewertungen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Caramel vanille bourbon saus
Keine Bewertungen
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 dk
Bevroren veenbessen margarita
5min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 godz.
Brood van gierstmeel
2 godz. 35 min