Geräte und Zubehör
Kikkererwtensoep met spinazie
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
8 porties
Zutaten
-
verse spinaziebladeren roughly chopped as needed300 g
-
gedroogde kikkererwten100 g
-
water800 g
-
zout1 tl
-
uien cut in pieces (3 cm)200 g
-
olijfolie30 g
-
wortelen cut in pieces (3 cm)250 g
-
teentjes knoflook3
-
rapen (optional) cut in pieces (3 cm)100 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
4 g
Kalorien
408 kJ /
98 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
3.9 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Geroosterde aubergines
Keine Bewertungen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Minestrone
45 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Havermoutrepen met kaas
45 Min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Mediterraanse gebakjes
Keine Bewertungen
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Stoofgerecht met tofu
30 Min