Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Bloemkool gehakt
- 140 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 30 g koolzaadolie
- 600 g bloemkool, in stukken
- 500 g tomatenblokjes uit blik
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen peper
- 1 ½ tl paprikapoeder
-
1 ½
tl pizza kruidenmix, en iets meer om te bestrooien
oder 1 ½ tl gedroogde marjolein, en iets meer om te bestrooien
Bechamelsaus en afwerking
-
600
g havermoutdrank, ongezoet
oder 600 g rijstmelk, ongezoet - 50 g veganistische margarine, om in te vetten
- 80 g bloem
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 200 g gedroogde lasagnevellen van harde tarwe (zonder ei)
- 230 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid en uitgeknijpt (zie tip)
- 3 tomaten, in plakjes
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1587 kJ / 379 kcal
- Protein
- 12 g
- Kohlenhydrate
- 46 g
- Fett
- 14 g
- Ballaststoff
- 9.3 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Spinazierisotto met asperges
40min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Roerbak met aubergines en kofu
Keine Bewertungen
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3h 50min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Courgetteomelet
40min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Groentensaus voor pasta
40min
Vislasagne met courgette
1h
Tomaat en basilicum kip quiche
1h