Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 100 g uien doormidden gesneden
- 10 g gember, vers wortel
- 1 bos koriander, vers
- 15 g olijfolie
- 3 el currypoeder
- 5 g zonnebloemolie
- 800 g lamsfilet in blokjes gesneden (2 cm)
- 200 g water
- 400 g kokosmelk
- 1 snuifje zout aan te passen aan de smaak
- 1 snuifje peper, gemalen aan te passen aan de smaak
- 400 g wortelen in stukken gesneden
- 300 g zoete aardappelen in stukken gesneden
- 1 snuifje kokos, gedroogd, geraspt
- 150 g verse groene erwten gepeld
- 80 g verse tuinbonen geblancheerd en geschild
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2865 kJ / 689 kcal
- Protein
- 28 g
- Kohlenhydrate
- 26 g
- Fett
- 53 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Russische salade
Keine Bewertungen
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Keine Bewertungen
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Gegrilde octopus met aardappelen
2 Std. 45 Min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50 min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Snelle Thaise kipcurry
40min