Geräte und Zubehör
Gierst met kip en curry
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in plakjes (2 mm)10 g
-
currypoeder2 tl
-
uien in blokjes (± 2 cm)100 g
-
paprika in blokjes (± 2 cm)80 - 100 g
-
olie30 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder½ tl
-
kippenborstfilet in stukken (± 2 cm)200 g
-
gierstkorrels200 g
-
doperwten, bevroren80 g
-
water600 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
sojasaus20 g
-
zout1 tl
-
verse korianderbladeren gehakt, als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
3562 mg
Protein
76.2 g
Kalorien
5956.4 kJ /
1423.6 kcal
Fett
44.9 g
Ballaststoff
26.6 g
Gesättigte Fettsäuren
4.8 g
Kohlenhydrate
177.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min
Slagroom
10 Min
Hartenbroodjes
1 Std.
Soja-bolognese met courgette noedels
50 Min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 Std. 15 Min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 Min
Noten bolognese
35 Min
Kip garam masala
50 Min