Kompatible Versionen
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
80
g geitenkaas, medium hard, in stukken (2-3 cm)
oder 80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm) - 20 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
-
300
g tomaten, rijp, zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)
oder 300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm) - 1 ½ tl fijn zout
- 1 takje verse basilicum, gewassen en gedroogde blaadjes
- 650 g water
- 350 g pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Kohlenhydrate
- 65.6 g
- Fett
- 9.2 g
- Ballaststoff
- 3.9 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35 min
Knapperige granola
2 Std.
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1h 30min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 godz.
Gnocchi Tricolore
35 min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Kipfricassee
Keine Bewertungen
Tomaat en basilicum kip quiche
1 godz.