Geräte und Zubehör
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)geitenkaas medium hard, in stukken (2-3 cm)80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
teentje knoflook1
-
300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm)tomaten, rijp zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)300 g
-
fijn zout1 ½ tl
-
verse basilicum gewassen en gedroogde blaadjes1 takje
-
water650 g
-
pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta350 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
12.7 g
Kalorien
1590 kJ /
380 kcal
Fett
9.2 g
Ballaststoff
3.9 g
Kohlenhydrate
65.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Starterskit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aardappel-wortel hapjes
40 Min
Zomerse pastasalade
30 Min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Kip in perziksaus
40 Min
Risotto bolognese
45 Min
Citroenslush met champagne
10 Min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 Min
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 Min
Pastasalade met groenten
1 Std.