Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 150 g venkelknol, in stukken
- 20 g olijfolie
- 320 g risotto rijst
- 100 g witte wijn
- 700 g water
-
1
volle tl visbouillon pasta
oder 1 visbouillon blokje (0,5 l), verkruimeld - ½ - 1 tl zout, naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 1 el geraspte citroenschil
- 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
- 30 g boter, in stukken
- 1 el verse dille, gehakt, als garnering
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2605 kJ / 618 kcal
- Protein
- 28 g
- Kohlenhydrate
- 67 g
- Fett
- 25 g
- Ballaststoff
- 1.9 g
Alternative Rezepte
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Spinazierisotto met asperges
40min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Pompoenrisotto met spek
25 min
Zalm met waterkerskorst
Keine Bewertungen
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Worst met erwtenrisotto
30 min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min