Geräte und Zubehör
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
extra vergine olijfolie30 g
-
knoflookpoeder¼ - ½ tl
-
paprikapoeder¼ tl
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
wortelen groot, in gelijke stukken (5 cm)800 g
-
water1110 g
-
verse muntblaadjes om te garneren
-
verse tijmblaadjes om te garneren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
293.7 mg
Protein
1.9 g
Kalorien
607 kJ /
145.1 kcal
Fett
7.4 g
Ballaststoff
5.6 g
Gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
19.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basis
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Green Godess Salade
20min
Aziatische komkommersalade
Pas d’évaluation
Gestoomde Chinese groenten
30min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Courgettesoep met munt
35min
Amandelpap
10min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1h 30min
Roergebakken champignons
55min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min