Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Hollandaisesaus
- 15 g water
- 30 g citroensap
- 225 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers (van grote eieren)
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
Zalm, asperges en rijst
-
30
g verse korianderbladeren
oder 30 g verse peterseliebladeren - 1 citroen, enkel het fijn gepelde schil, zonder wit merg
- 285 g jasmijnrijst
- 1000 g water
- 1 tl uienpoeder
- ½ tl knoflookpoeder
- ½ tl zout, naar eigen smaak
-
340
g groene asperges
oder 340 g broccoliroosjes - 450 g verse zalmfilets, zonder vel (ong. 3 cm dik)
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 el citroensap
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 3778 kJ / 903 kcal
- Protein
- 33 g
- Kohlenhydrate
- 62 g
- Fett
- 58 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 32 g
- Ballaststoff
- 1 g
- Natrium
- 672 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Keine Bewertungen
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13u.
Fatayer met kaas en munt
2h
Muntthee
25 min
Turkse gekruide lamshapjes
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25 min
Aardbeien- en chocoladetaart
3 Std.
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 min