Geräte und Zubehör
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
-
water1750 g
-
pruimtomaten6
-
aubergines (1-2 stukken)500 g
-
verse mozzarella (2 bollen)250 g
-
gerookte zalm (120-130 g)6 sneetjes
-
volle yoghurt1
-
mosterd1 tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse basilicumbladeren als garnering6
-
amandel, geschaafd geroosterd, als garnering30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
17.09 g
Kalorien
1074 kJ /
257 kcal
Fett
18.14 g
Ballaststoff
2.52 g
Kohlenhydrate
6.36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker en licht
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Flan van asperges met zeetong
Keine Bewertungen
Roergebakken champignons
55 Min
Chili non Carne
1 Std.
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Kip garam masala
50 Min
Forelmousse
5 Min