Geräte und Zubehör
Paddenstoelentaart
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook4
-
olie10 g
-
verse champignons in plakjes gesneden750 g
-
gemengde Provençaalse kruiden½ - 1 tl
-
zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
bloem (15 g)1 ½ tl
-
boter20 g
-
melk voor het glaceren10 g
-
bladerdeeg400 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
12 g
Kalorien
1476 kJ /
353 kcal
Fett
22 g
Ballaststoff
4.2 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Matzeballen
Keine Bewertungen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 Std. 40 Min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Granité van koffie
8 Std. 10 Min
Kaastaartijs
Keine Bewertungen
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Keine Bewertungen
Vastensoep
30 Min
Groenteflan
1 Std. 35 Min
Salade van gehakte groenten
10 Min