Kompatible Versionen
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pesto van zongedroogde tomaten
- 70 g olijfolie
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 1 teentje knoflook
-
160
g rauwe cashewnoten, ongezouten
oder 160 g pijnboompitten - 100 g zongedroogde tomaten
Involtini met kip
- 70 g mozzarella, in stukken (4 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 2 takjes bladpeterselie, vers, enkel de blaadjes, plus extra voor de garnituur
- 2 eieren
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 70 g broodkruimels
- 540 g kippenborstfilets, in de lengte in 15 reepjes gesneden (ong. 2,5 cm)
- 30 verse spinaziebladeren, stengels verwijderd
Saus
- 1 teentje knoflook
- ½ ui (ong. 75 g)
- 50 g olijfolie
- 650 - 700 g tomaten passata
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2950 kJ / 702 kcal
- Protein
- 40 g
- Kohlenhydrate
- 27.1 g
- Fett
- 47.1 g
- Ballaststoff
- 7.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min
Griekse salade met gestoomde kip
Keine Bewertungen
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Kalkoenburgers
Keine Bewertungen
Peren in rode wijn
3h 20min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 godz.
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Courgetteomelet
40min
Turkse moussaka
1h 10min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 godz. 5 min