Geräte und Zubehör
Zalmburgers
Zubereitung 20 Min
Gesamt 25 Min
4 stuks
Zutaten
-
verse dille enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd50 g
-
zalmfilet, bevroren, met of zonder vel ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)250 g
-
wit brood in stukken50 g
-
ei1
-
citroenschil, geraspt½ tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
plantaardige olie om te frituren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
16 g
Kalorien
853 kJ /
204 kcal
Fett
12 g
Ballaststoff
0.7 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burgertijd!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Charoset
15 Min
Vegan citroen en zwarte thee taart
1 Std. 30 Min
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Tandoori kip wraps
50 Min
Pasta met prei en ajvar
30 Min
Kalkoenburgers
1 Std. 25 Min
Groenteflan
1 Std. 35 Min
Knapperige koekjes
1 Std. 30 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min
Indiase mosterd
Keine Bewertungen
Kipsatés met pindasaus
2 Std.