Geräte und Zubehör
Hollandez sos
Zubereitung 15 Min
Gesamt 20 Min
350 g
Zutaten
-
tereyağı, tuzsuz küp küp kesilmiş(2 cm)250 g
-
su50 g
-
limon suyu damak tadına göre¾ - 1 yk
-
yumurta sarısı3
-
tuz damak tadına göre¼ - ½
-
karabiber1 tutam
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 350 g
Protein
11 g
Kalorien
8751 kJ /
2093 kcal
Fett
227 g
Ballaststoff
0.1 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Harissa
25 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 5 Min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 Min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1 Std. 10 Min
Acı Biberli Zeytinyağı
25 Min
Somon Tartar
10 Min
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35 Min
Parmesan Peynirli Risotto
30 Min
Dattel Köri Dip
1 Std. 5 Min
Bonfile ve Meksika fasulyeli Tex-Mex Tortilla
1 Std. 20 Min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 Min
Mantarlı Risotto
40 Min