Geräte und Zubehör
Elmalı Tart
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
8 dilim
Zutaten
Tart Hamuru
-
tereyağı küçük parçalara bölünmüş (1 cm)75 g
-
un150 g
-
tuz1 tutam
-
¼ tk doğal vanilya özüvanilya şekeri, ev yapımı1 ½ tk
-
su50 g
Üst Malzemesi
-
şeker30 g
-
tereyağı çok ince kesilmiş10 g
-
elma (ör. Reinette, Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippin, Gravenstein)900 - 1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 dilim
Protein
2 g
Kalorien
915 kJ /
218 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
2.2 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Temel Yemek Kitabı
207 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Çilekli Yalancı Panna Cotta
3 Std. 20 Min
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
15 Min
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Keine Bewertungen
Tarçınlı Panna Cotta, Elmalı Garnitür İle
6 Std. 30 Min
Elmalı Bar
1 Std. 20 Min
Pizza Margherita
2 Std. 15 Min
Bitter Çikolatalı ve Portakallı Mus
8 Std. 50 Min
Elmalı Kek
1 Std.
Elmalı Crumble Kek
1 Std. 10 Min
Elmalı ve Böğürtlenli Turta
2 Std.
İki Renkli Kek
2 Std. 10 Min
Kaşarlı Pide
1 Std. 45 Min