Potato Rolls

Potato Rolls

4.7 35 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 25 Min
12 pieces

Zutaten

  • non-stick spray oil to grease
  • russet potatoes sliced (¼ in. x 1 in.) (approx. 3 md. potatoes)
    10 oz
    10 oz Yukon gold potatoes, sliced (¼ in. x 1 in.) (approx. 3 md. potatoes)
  • water
    5 oz
  • whole milk
    5 oz
  • vegetable shortening
    2 oz
  • all-purpose flour plus extra to dust
    18 oz
  • sugar
    1 tbsp
  • large egg
    1
  • rapid rise yeast
    2 ¼ tsp
    1 packet/envelope rapid rise yeast
  • salt
    2 tsp

Nährwerte pro 1 piece

Kalorien 236.5 kcal / 989.6 kJ
Protein 6.3 g
Fett 6.2 g
Kohlenhydrate 38.5 g
Ballaststoff 1.9 g
Gesättigte Fettsäuren 1.7 g
Natrium 404 mg

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