Geräte und Zubehör
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
1 Total recipe
Zutaten
-
water150 g
-
rhubarb leaves removed, cut in pieces (3-4 cm)450 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
sugar225 g
-
lemon juice only1
-
cloves4
-
liquid pectin1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Total recipe
Protein
5 g
Kalorien
4155 kJ /
993 kcal
Fett
1 g
Kohlenhydrate
253 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Beetroot and Mint Jelly
1 Std.
Marzipan
10 Min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 Min
Oatcakes
1 Std.
Red Onion and Garlic Soda Bread
2 Std. 15 Min
Pears in Spiced Red Wine
3 Std. 20 Min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1 Std. 35 Min
Gooseberry Curd
1 Std.
Rhubarb and Strawberry Jam
30 Min
Rhubarb Crumble
55 Min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 Std.
Curried Parsnip Soup
30 Min