Geräte und Zubehör
Corned beef with mustard sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
oil for greasing
-
water1500 g
-
whole cloves4
-
malt vinegar50 g
-
corned beef silverside900 - 1200 g
-
Kent pumpkin peeled and cut into pieces (5-6 cm)400 - 500 g
-
frozen green peas150 g
-
frozen corn kernels150 g
-
sauerkraut drained (see Tip)300 - 400 g
Mustard sauce
-
unsalted butter30 g
-
plain flour30 g
-
milk300 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
wholegrain mustard1 tsp
-
mustard powder1 ½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
760.7 mg
Protein
53.5 g
Kalorien
1962.1 kJ /
467.2 kcal
Fett
19 g
Ballaststoff
5.8 g
Gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
17.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Zucchini slice
45 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Custard
10 Min
Chicken stock paste
45 Min
Meat stock paste
45 Min
"Hug in a mug" chicken soup
30 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Cheese and bacon cob loaf
1 Std. 20 Min
Lemon or lime butter
15 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Tuna mornay
45 Min