Geräte und Zubehör
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
blanched hazelnuts50 g
-
water1200 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
cauliflower florets (2 cm)500 g
-
dried fettuccine250 g
-
extra virgin olive oil plus ½ Tbsp for drizzling20 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
nutritional yeast flakes30 g
-
almond milk or non-dairy milk of choice300 g
-
lemon juice15 g
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
17.5 g
Kalorien
1929 kJ /
460 kcal
Fett
17.5 g
Kohlenhydrate
55.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebrate Spring
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Vegan Pepperoni
5 Std. 10 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Seitan Pie
2 Std. 10 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 Min
Vegan Burger
5 Std.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Seitan Chilli
25 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Vegan Macaroni and Cheese
5 Std.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min