Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
120
g cuburi de pancetta
oder 120 g jambon crud-uscat (prosciutto crudo) tăiat cuburi - 80 g țelină tulpină, (2 tije) tăiată bucăți
- 80 - 100 g morcov, (1 morcov) tăiat bucăți
- 150 - 180 g ceapă, (1 ceapă) tăiată bucăți
- 25 g ulei de măsline extravirgin
- 25 g unt nesărat
- 400 g carne tocată în amestec, porc și vită (jumătate porc, jumătate vită)
-
70
g vin alb sec (1 pahar)
oder 70 g vin roșu (1 pahar) - 250 g pulpă de roșii, din conservă
- 70 g apă caldă
- 1 foaie de dafin, uscată
- 30 g piure de roșii
- 1 linguriță sare
- 100 g lapte (optional)
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1034 kJ / 247 kcal
- Protein
- 20.17 g
- Kohlenhydrate
- 5.3 g
- Fett
- 16.28 g
- Ballaststoff
- 1.42 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Burger cu carne de porc gătită lent (Pulled Pork)
5 Std.
Lasagne bolognese
2h 30min
Blanquette de vițel
1 Std. 30 Min
Quiche Lorraine
50min
Coquito (Lichior portorican de ouă)
Keine Bewertungen
Ouă de ciocolată
Keine Bewertungen
Sos de pâine
1h 25min
Saltimbocca cu legume și Risotto Milanese
Keine Bewertungen
Flammkuchen clasic
1 godz.
Sufle de zmeură
Keine Bewertungen
Shake de fructe de pădure
Keine Bewertungen
Supă de mazăre cu chorizo
45min