Geräte und Zubehör
Salted Caramel Ice Cream
Zubereitung 25 Min
Gesamt 14 Std.
8 portions
Zutaten
Salted Caramel Sauce
-
unsalted butter cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in. x 1 in.)1 oz
-
9 oz brown sugarsugar9 oz
-
heavy whipping cream (min. 30% fat), divided7 oz
-
water divided36 oz
-
lemon juice1 tsp
-
salt1 tsp
-
vinegar2 oz
Ice Cream
-
vanilla bean pod½
-
whole milk21 oz
-
heavy whipping cream (min. 30% fat)7 oz
-
sugar1 oz
-
egg yolks6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
7 g
Kalorien
2034 kJ /
486 kcal
Fett
33 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8 Std. 5 Min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3 Std.
Classic Quiche Lorraine
2 Std. 45 Min
Tamale Pie (Anna)
1 Std. 30 Min
Tangzhong Milk Bread
2 Std. 35 Min
Homemade Baking Mix with Shortening
5 Min
Chocolate Bourbon Caramel Sauce
40 Min
Marzipan bites
45 Min
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2 Std. 15 Min
Chocolate Covered Cookie Stix
2 Std. 10 Min
Strawberry Shortcakes
45 Min
Marinara Dipping Sauce
10 Min