Geräte und Zubehör
Alsidig og cremet suppe
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portion
Zutaten
-
olivenolie25 - 30 g
-
blandede grøntsager (e.g. løg, skalotteløg, porre), skåret i stykker (2 cm)170 - 200 g
-
blandede grøntsager (e.g. courgetter, gulerødder, græskar, søde kartofler, knoldselleri, pastinak, grønne ærter), skåret i mindre stykker700 - 800 g
-
vand750 - 850 g
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 tsk
-
salt1 tsk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
4 g
Kalorien
465 kJ /
111 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
3.6 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Min Kogebog
146 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Misosuppe med tofu
Keine Bewertungen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Keine Bewertungen
Vietnamesisk pho
Keine Bewertungen
Miso kyllinge suppe
Keine Bewertungen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Vichyssoise med pasta
35 Min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Keine Bewertungen
Aubergine cream soup
Keine Bewertungen
Kyllingelaksa
30 Min
Svampesuppe med vilde ris
Keine Bewertungen