Geräte und Zubehör
Sennep og dillsaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
1 krukke
Zutaten
-
rapsolje200 g
-
dill, fersk kun blader10 - 15 g
-
sukker etter smak20 - 30 g
-
hvitvinseddik20 g
-
sitronsaft20 g
-
dijon sennep eller annen medium sterk sennep25 g
-
søt sennep30 g
-
eggeplomme1
-
salt½ ts
-
malt svart pepper¼ ts
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 krukke
Protein
10 g
Kalorien
8541 kJ /
2041 kcal
Fett
211 g
Ballaststoff
2.6 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Min Kokebok
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Persillepesto med stekt rød pepper
Keine Bewertungen
Bønnedip med soltørket tomat
Keine Bewertungen
Kremet saus med sopp og hvitvin
Keine Bewertungen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 Std. 35 Min
Fiskerogndip (Taramasalata)
Keine Bewertungen
Kewpie-majones
Keine Bewertungen
Obatzter (ostepålegg)
Keine Bewertungen
Ovnsbakt paté
3 Std.
Svart tahini- og rødbethummus
Keine Bewertungen
BBQ-saus
Keine Bewertungen
Enkel urtesaus
Keine Bewertungen
Glutenfri brødsaus
Keine Bewertungen