Geräte und Zubehör
Mangochutney
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
1 krukke
Zutaten
-
2 ts svarte pepperkorn, + 1 ts finrevet sintronskallsichuan pepperkorn1 ss
-
hvitløksfedd2
-
ingefær, fersk delt i tynne skiver10 g
-
løk delt i to80 g
-
vann20 g
-
rårørsukker250 g
-
mango, moden kun kjøtt, delt i biter700 g
-
eddik120 g
-
salt1 ts
-
gurkemeie, malt½ ts
-
rosiner100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 krukke
Protein
9 g
Kalorien
7472 kJ /
1773 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
19.3 g
Kohlenhydrate
410 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Min Kokebok
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Persillepesto med stekt rød pepper
Keine Bewertungen
Bønnedip med soltørket tomat
Keine Bewertungen
Kremet saus med sopp og hvitvin
Keine Bewertungen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 Std. 35 Min
Fiskerogndip (Taramasalata)
Keine Bewertungen
Kewpie-majones
Keine Bewertungen
Obatzter (ostepålegg)
Keine Bewertungen
Ovnsbakt paté
3 Std.
Svart tahini- og rødbethummus
Keine Bewertungen
BBQ-saus
Keine Bewertungen
Enkel urtesaus
Keine Bewertungen
Glutenfri brødsaus
Keine Bewertungen